Skolens turbulente år

Med Coronaviruset har året 2020 ikke vært slik vi håpet. Med et skremmende og iherdig virus har skolen virkelig fått mye annerledes tid som samfunnet for øvrig. Butikker, offentlige etater, kontor-jobber, restauranter og underholdningsbransjen har alle fått livet snudd på hodet. Med et virus som har økt med problemer til vi nå har en global pandemi.

Hva er viktig? og hvorfor?

Skolen har dette året vært igjennom “normal” skolegang, til delvis lukket, til fullstendig nedstengt. Barn og unge trenger skolen, og den er et sted hvor alle barn kan få undervisning, men også tilgang til et fristed som hjelper og støtter om hjemmeforholdene ikke er helt som de burde være. Skolen er mer enn en læringsinstitusjon. Her kan barn få akademisk hjelp, tid med venner, sosialisering, skolemat og styrkende hjelp til disse annerledes dagene som Koronaviruset har skapt. Det er viktig at barn og unge har dette organet, og at skolen streber etter å holdes åpent tross alt Corona krever hver dag.

Inkludering og lek

Skolen er viktig som inkluderingsmandat for alle. Vi trenger skolen som godt sted for utløp av stress og bekymring fra alle ukjente og nye konsekvensekvenser. Selvfølgelig er skolen et viktig sted for akademisk læring. Men, det er vel så viktig med sosialisering, venner, lek, konflikthåndtering, skolemat og fritid borte fra hjemmet. Med et godt Smalån.no kan enkle ting for skole på hjemmebane hjelpe oss. Smålånet hjelper med godt datautstyr til undervisningsspill og lekser. Smålån er godt for ektra penger til ulike programmer som er akkurat hva ungdommen som strever med enkeltfag behøver. Med ekstra tid hjemme er smålån utrolig hjelpsomt. Penger fra Smålån kan hjelp til med anskaffelse av materialer til aktiviteter som engasjerer de unge. Så som tegnesakger, maling, datamaskin for lekser og spill og mer. Spilletid med venner på Internett er en flott måte å engasjere de unge på. Gruppespill og strategier kan fort bli morsomme når vennegrupper samles over nettspill, og et godt Smålån er løsningen. Smålån er viktigere nå enn før fordi mer hjemmetid er blitt viktigere. Mer penger fra Smålån kan bedre mobiltelefon anskaffes så ungdommen kan holde kontakt med venner og andre. De kan snakke om alle endringer viruset har brakt, og få svar på tanker. Smålån er flott løsning for alt du trenger for nye behov.

Vi trenger skolen

De svake i samfunnet, blir ofte overkjørt av problemer og utfordringer. Det er viktig at COVID-19 viruset ikke gis mer makt. Skolen er nødvendig for styrke og psykisk støtte. Venner er uvurderlige hjelpere, og det er flott å se hvordan vennskap yter hjelp selv med smittevernregler. Barn er flinke til å huske viktige ting som god håndvask og lignende. Mange har spørsmål, redsel, frykt, og tanker om alt som skjer og hvordan de blir mindre når de deles. Ja, barn er unge og uvitende om mangt, men de får med seg mer enn hva vi tror. Skolen er viktig medium bistår barn, og gir dem viktig utløp for skremmende ord og tanker. En pandemi er ikke hverdagskost, og det er vanskelig å forstå alt.

Munnbind og sosial distansering

Med smittevernregler er det viktig at skolen tar tak, men også være et godt alternativt fristed. Vi kan alle tjene på å takle ting alene, men sammen kan vi komme styrket ut. Både i skolen og livet generelt håndterer vi alle det som kommer forskjellig. Skolen er flott treningsplass for å lære å håndtere livet.

Relaterte innlegg

brittany-light